SIST OPPDATERT SEPTEMBER 2019

VILKÅR FOR FASHION CLUB

Disse vilkårene ("vilkårene") regulerer vår Fashion Club-medlemskapsordning ("Fashion Club") ved Oslo Fashion Outlet ("senteret").

Vennligst les disse vilkårene nøye før du blir med i Fashion Club. Ved å bli med i Fashion Club godtar du å være bundet av disse vilkårene.

Fashion Club på senteret drives og leveres til deg av Oslo Fashion Outlet AS, et privat selskap med begrenset ansvar, med registrert forretningsadresse Vestbyveien 155 1540 Vestby, Norge, org.nr. 990 690 006. Henvisninger til "vi" eller "oss" i disse vilkårene er til denne enheten.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene du gir oss som en del av Fashion Club, er Via Manco (UK) Limited, et privat selskap med begrenset ansvar, registrert i England med org.nr. 08686315, og med registrert forretningsadresse c/o TMF Group, 8th Floor, 20 Farringdon Street, London, EC4A 4AB, UK.

Personvernreglene som kan leses på https://oslofashionoutlet.no/privacy-policy/ gir ytterligere informasjon om behandlingsansvarlig for Fashion Club og om hvordan personopplysningene dine samles inn og brukes som en del av Fashion Club.

Fashion Club gjør det mulig for medlemmer å motta ulike fordeler fra tid til annen, inkludert muligheten til å tjene opp bonuspoeng på senteret ved bestemte kjøp, og tilgang til spesialtilbud, kampanjer og rabatter på senteret (hver en "fordel" og sammen "fordeler"). Vennligst se avsnitt 1 (Fashion Club-fordeler ) for mer informasjon om fordelene i Fashion Club. Fordeler kan være underlagt egne vilkår. Vi vil henvise deg til disse ytterligere vilkårene når vi kommuniserer med deg om de relevante fordelene. Vennligst les disse tilleggsvilkårene nøye før du godtar de aktuelle fordelene. Ved å godta en fordel godtar du å være bundet av disse tilleggsvilkårene.

Disse vilkårene kan til enhver tid endres av oss, og hvis du velger å bli medlem av Fashion Club, vil vi varsle deg om endringer via e-post. Den nåværende versjonen vil også bli vist på www.oslofashionoutlet.com og kan også fås fra informasjonssenteret på Oslo Fashion Outlet ("informasjonssenteret"). Hvis du ikke er enig i en eller flere endringer vi gjør i disse vilkårene, ber vi deg gi oss beskjed så snart som mulig ved å sende en e-post til Marketing.Oslo@viaoutlets.com. Ved å fortsette å bruke Fashion Club-medlemskapet ditt etter at endringene har trådt i kraft, anses du som å ha akseptert den nyeste versjonen av vilkårene.

Hvis vi foreslår en endring av vilkårene som kan ha betydelige konsekvenser for deg, kan det hende vi ber deg om å gi ditt samtykke til endringen.

Hvis du ikke gir samtykke til en endring der vi har bedt om det (eller hvis du kontakter oss for å si at du ikke er enig i en endring vi har varslet deg om), vil vi kansellere Fashion Club-medlemskapet ditt.

Hvis en eller flere bestemmelser i disse vilkårene er eller blir ulovlige eller ugyldige av en hvilken som helst grunn, skal slik ugyldighet ikke påvirke gyldigheten av de resterende vilkårene, og slike ugyldige bestemmelser skal erstattes av en annen gyldig bestemmelse med en effekt som er så lik som mulig den erstattede bestemmelsen.

Fashion Club-fordeler

Fashion Club-medlemskap

Plikter og ansvar som gjelder for oss og for deg

Personvern, informasjonskapsler og bruk av nettstedet vårt

Slik kontakter vi deg, og slik kontakter du oss

Gjeldende lov og jurisdiksjon