FOLLESTAD I VESTBY

FOLLESTAD SØKER DELTIDSMEDARBEIDER

Follestad er en tradisjonsrik klesbutikk med snart 100 års erfaring. Dette gjør at vi gjennom tid har opparbeidet et stort produktutvalg og en stor produktkunnskap, fantastisk kundeservice og gode samarbeidspartnere. Og, ikke minst, flinke kolleger som ønsker å yte sitt beste!

Follestad har i dag 11 butikker i Norge, inkludert en Outlet butikk på Vestby og en på Ålgård, og en nettbutikk. Her kan du lese mer om vår organisasjon, historie og butikker.

Vi ser etter personer som liker å yte sitt beste, og som trives med ansvar og tydelige mål. Det er et pluss om du har erfaring fra motebransjen, men ikke et krav. Interesse for faget og et ønske om å yte god service er noe vi verdsetter høyt!

Ledige Stillinger akkurat nå:

Deltidsstilling – Follestad Oslo Fashion Outlet – Vestby

Vi søker nå etter faglig interesserte ansatte til vår Outlet butikk på Vestby.

Vi ser etter deg som er utadvendt, tørr å by på deg selv, ønsker å lære og liker å stå på i en til tider hektisk hverdag. Som person forventer vi at du er strukturert, presis og har et høyt ønske om å prestere.

Vi søker deg som er interessert i salg og service, og som liker å få folk til å føle seg vel. Du må evne å arbeide i team, men også fungere godt selvstendig

Vår butikk på Vestby kan tilby en utfordrende hverdag på Norges største Outletsenter.

Erfaring fra salg er en fordel, men ikke en betingelse.
Du må være fylt 18 år for å søke.

Søknad sendes til aleksander.b@follestad.com

Søknadsfrist er 15.august 2019