PEAK PERFORMANCE VESTBY

PEAK PERFORMANCE SØKER MEDARBEIDER DELTID

 BUTIKKSSELGER VESTBY OUTLET – DELTID/EXTRA

På Peak Performance liker vi å utfordre oss selv. Jakten på eventyr og utfordringer er like mye en livsstil som en del av vårt arbeid. Å arbeide målrettet mot de høye målene er en selvfølgelighet for oss, og det gir oss masse energi!

Vi søker deg som ønsker deltid i vår fantastiske butikk på Outlet Vestby.

Vi søker deg som ønsker å jobbe ekstra i helger / kveldstid samt om nødvendig. For den rette personen finnes det gode utviklingsmuligheter.
Tjenestene er i varierende timer og fleksibilitet er noe vi verdsetter høyt da vi periodevis har veldig mye å gjøre.

OM STILLINGEN:
Du skal gi service av høyeste kvalitet til våre kunder og skape langsiktige relasjoner med dem.
Høre, inspirere og hjelpe kunden med å finne de riktige produktene.
Butikkoppgaver som salg, kontant håndtering, påfyll, renhold og lagerarbeid.


VI KAN TILBY DEG:
En spennende jobb med store muligheter for både personlig og faglig utvikling.
Et uformelt og godt arbeidsmiljø i et sporty og progressivt selskap og en perfekt start på din karriere i Peak Performance.DEN VI LETER ETTER:
Vi ser etter en positiv, sporty og glad person som også er lidenskapelig opptatt av å møte andre mennesker. Du deler våre og våre kunders interesse for ski, golf, løping, utendørs og mote. Du er en utadvendt person som ikke er redd for å ta kontakt med kunden. Du er også en ydmyk lagspiller så vel som vi tror at felles suksess er dobbelt suksess. Videre bør du ha ordens sans og være nøyaktig, men har også evnen til å raskt bytte mellom ulike oppgaver. Arbeidet krever at du snakker norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

HVORDAN DU SØKER:
Hvis du er interessert kontakt: Celine Myrer på: celine.myrer@peakperformance.se
Valget er i gang, så send din søknad så snart som mulig og innen 26.8.

Peak Performance ble født i Åre, i hjertet av Sveriges store villmark. Det ble også født av vår passion for sport og natur. Vår opprinnelse og vårt ønske om å leve et aktivt og engasjert liv i konstant bevegelse gjenspeiles i våre produkter, vår kompromissløse kvalitet og alt vi gjør og har gjort siden 1986.

PEAKPERFORMANCE.COM