RICCOVERO I VESTBY

RICCOVERO SØKER LØRDAGSHJELP

Riccovero er et norsk klesmerke med skredderhistorie tilbake til 1936, og gjennom tre generasjoner har merkevaren endret seg i takt med tiden. Opprinnelsen var herrekonfeksjon, men Riccovero Woman ble introdusert for markedet med stor suksess i 2002. I dag er Riccovero en av de mest kjente og etablerte merkevarene i Norge innen norsk design.
Med røtter i klassisk skreddersøm, og et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet, er Riccovero et sikkert valg for garderoben til den urbane livsnyteren. Vi lar oss inspirere av estetiske rene linjer, skarpe siluetter og kvalitetsmaterialer. Bevisste valg rundt kvalitet tilføres alltid den aktuelle sesongens kombinasjon av farger, trender og detaljer. Slik jobber vi for å levere stilsikre og kvalitetssterke produkter
Merkevaren Riccovero selges gjennom et landsdekkende nett av forhandlere, samt åtte Riccovero Concept Stores. Hovedkontor og administrasjon ligger ved opphavsstedet til Riccovero - i Olden, Stryn kommune.  I Oslo har vi showroom, med design- og salgsavdeling. 

Til vår Outletbutikk Riccovero Vestby søker vi
Lørdagshjelp

Vi søker en dyktig selger som brenner for salg. DU skal være engasjert person som ønsker å levere resultat over snittet og service over kundens forventninger.

Du har avsluttet videregående skole, og gjerne opparbeidet deg relevant arbeidserfaring, og kan vise til gode resultat. Du er voksen, ansvarsbevisst og fleksibel. Din interesse for mote, samt gode humør og evne til å takle et høyt arbeidstempo er kvaliteter som blir vektlagt.
Hovedoppgaven er å drive salg og omsetning i butikken, samt motivere øvrige ansatte til resultat oppnåelse.


Som salgsmedarbeider vil du ha arbeidsoppgaver innen:
• Salg og kundeservice i butikk.
• Rydding og påfyll av varer og vareeksponering.
Enkle rapporteringsoppgaver.
Du har gjerne:
• Erfaring fra salg/service yrker og kan vise til resultat
• Stor arbeidskapasitet og selvstendighet
• Gode evner til å møte andre både kunder og arbeidskolleger
• Interesse for mote og stil
• Stort engasjement og positiv innstilling
• Ønske om personlig utvikling

Vi tilbyr en stilling med stor grad av selvstendighet, der du får anledning å utvikle deg selv innen salg.  
Søknad sendes pr. mail til Riccovero v/ butikksjef, Helena Onnerfelt mail: bs-vestby@riccovero.no send gjerne med bilde og attest.
Ytterlige informasjon om stillingen kan fås ved kontakt på telefon: 45 22 82 40
Søknadsfrist: 1. Juli, vi vurderer søknader fortløpende.
Ansettelse: snarest.