Dato: Februar 2019

Vilkår for VIP-programmet

Disse vilkårene ("vilkår") regulerer medlemskapsordningen vår for VIP-programmet ("VIP-program"). Ved å registrere deg for å motta nyhetsbrevene for Oslo Fashion Outlet ("senteret") blir du med i VIP-programmet.

Vennligst les disse vilkårene nøye før du blir med i VIP-programmet. Ved å bli med i VIP-programmet godtar du å være bundet av disse vilkårene.

VIP-programmet på senteret drives og leveres til deg av Oslo Fashion Outlet AS, et privat selskap med begrenset ansvar, med registrert forretningsadresse Vestbyveien 155 1540 Vestby, Norge, org.nr. 990 690 006. Henvisninger til "vi" eller "oss" i disse vilkårene er til denne enheten.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene du gir oss som en del av VIP-programmet, er Via Manco (UK) Limited, et privat selskap med begrenset ansvar, registrert i England med org.nr. 08686315, og med registrert forretningsadresse Henry Wood House, 2 Riding House Street, London, W1W 7FA, Storbritannia. 

Personvernreglene som finnes på https://oslofashionoutlet.no/privacy-policy/, gir ytterligere informasjon om behandlingsansvarlig for VIP-programmet og om hvordan personopplysningene dine samles inn og brukes som en del av VIP-programmet.

VIP-programmet kan tilby medlemmer ulike fordeler fra tid til annen, for eksempel muligheten til å delta i arrangementer og konkurranser, tilgang til VIP-rommet på senteret (hvis tilgjengelig), invitasjoner til private salg, VIP-dagspass, VIP-kuponger samt spesialtilbud (hver enkelt en "fordel" og sammen "fordeler"). Fordeler kan være underlagt egne vilkår. Vennligst les disse tilleggsvilkårene nøye før du godtar eventuelle fordeler. Ved å godta en fordel godtar du å være bundet av disse tilleggsvilkårene.

Disse vilkårene kan til enhver tid endres av oss, og hvis du velger å bli medlem av VIP-programmet, vil vi varsle deg om endringer via e-post. Den nåværende versjonen vil også bli vist på www.oslofashionoutlet.no og kan også fås fra informasjonssenteret på Oslo Fashion Outlet ("informasjonssenteret"). Hvis du ikke er enig i en eller flere endringer vi gjør i disse vilkårene, ber vi deg gi oss beskjed så snart som mulig ved å sende en e-post til Marketing.Oslo@viaoutlets.com. Ved å fortsette å bruke VIP-programmedlemskapet ditt anses du for å ha akseptert den nyeste versjonen av vilkårene.

Hvis vi foreslår en endring av vilkårene som kan ha betydelige konsekvenser for deg, kan det hende vi ber deg om å gi ditt samtykke til endringen.

Hvis du ikke gir samtykke til en endring der vi har bedt om det (eller hvis du kontakter oss for å si at du ikke er enig i en endring vi har varslet deg om), vil vi kansellere VIP-programmedlemskapet ditt.

Hvis en eller flere bestemmelser i disse vilkårene er eller blir ulovlige eller ugyldige av en hvilken som helst grunn, skal slik ugyldighet ikke påvirke gyldigheten av de resterende vilkårene, og slike ugyldige bestemmelser skal erstattes av en annen gyldig bestemmelse med en effekt som er så lik som mulig den erstattede bestemmelsen.

Fordeler i VIP-programmet

VIP-programmedlemskap

Plikter og ansvar som gjelder for oss og for deg

Personvern, informasjonskapsler og bruk av nettstedet vårt

Slik kontakter vi deg, og slik kontakter du oss

Gjeldende lov og jurisdiksjon